Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@13:25:22 GMT

درد هر قسمت بدن نشانه چه هشداری است؟

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۷۸۰۹

درد هر قسمت بدن نشانه چه هشداری است؟

ساعت 24- افراد باید دردهای نواحی مختلف بدن را شناسایی کرده و درمان کنند تا آسیب های جدی به آن ها وارد نشود.تمام افراد یکسری درد های مشابه ممکن است تجربه کرده باشند، در صورتی که آن ها را درمان نکنند حتما به افراد آسیب زیان باری وارد خواهند کرد.پس افراد در صورت مشاهده این نوع درد ها فورا به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردردهای ناگهانی و شدید؛ شناسایی سردرد هایی که سراغ تان می آید شاید کار چندان ساده ای نباشد، اما می توانید براساس برخی از نشانه ها تشخیص دهید کدام یک نیازمند مراجعه به پزشک است. چنانچه سردرد در اثر برخی عوامل محیطی مانند قرار گرفتن زیر نور خورشید، فعالیت بدنی سنگین، رانندگی طولانی، دوران قاعدگی بروز کند، متناسب با موقعیت فرد قابل بررسی و کنترل است. اما سردرد هایی وجود دارند که به هیچ یک از عوامل محیطی ارتباط ندارند؛ این سردرد ها به طور ناگهانی سراغ تان می آیند، به مرور شدت می گیرند؛ به گونه ای که فرد نسبت به نور و صدا دچار حساسیت می شود. این سردرد ها می توانند در گروه سردرد های میگرنی قرار بگیرند. این سردرد ها می توانند هر روز یا هر چند روز یک بار سراغ تان بیایند.

سردرد های دیگری نیز هستند که ناگهانی سراغ تان می آیند و با علائمی مثل کاهش بینایی، حالت تهوع و استفراغ، از دست دادن هوشیاری و بی حسی به ویژه در ناحیه سر همراه هستند؛ این سردرد ها نشانه یک آنوریسم مغزی است. تحقیقات نشان می دهد حدود 5 درصد افراد به این نوع سردرد دچار می شوند که دلیل آن پارگی یا افزایش حجم کیسه بادکنکی عروق خونی و شریان ها در سر است. تا پیش از پارگی آنوریسم شاید حتی احساسی از این کیسه نداشته باشید، اما به محض پاره شدن آن درد شدیدی در ناحیه سر احساس خواهید کرد. سابقه موروثی یا افراط در مصرف دخانیات از مهم ترین عوامل به وجود آورنده آنوریسم است. ابتلا به این اختلال در بزرگسالان نسبت به خردسالان بیشتر است.

درباره سردرد های روزمره بهترین گزینه قرار گرفتن در محیطی آرام و بی صدا و مصرف یک دمنوش گیاهی تسکین بخش مثل گل گاوزبان یا بهارنارنج است. اما اگر در مقابل درد صبور نیستید، می توانید از یک مسکن ساده برای تسکین دردکمک بگیرید. برای سردرد هایی که به نور و صدا افراد حساس می کنند به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید؛ شاید به میگرن مبتلا باشید. اما اگر علائم آنوریسم را مشاهده کردید، باید سریع اورژانس را خبر کنید و تحت ویزیت جراح مغز و اعصاب قرار بگیرید.

درد پهلو ها؛ گاهی پهلو ها دچار دردی شدید می شوند؛ دردی که چند لحظه ای چهره را درهم می کند، به مرور برطرف و ناپدید می شود. این درد عاصی کننده گاهی خودبه خود از بین می رود و به دست فراموشی سپرده می شود. اگر درد پهلو، حالت گرفتن و ول کردن دارد یا در شرایطی که در مسیر جریان خنک هوا قرار می گیرید سراغ تان می آید، می تواند نشانه بیماری کلیوی یا اختلال در عملکرد آن باشد. اما اگر این درد به طور ناگهانی و خیلی شدید در ناحیه پهلوی تان ظاهر می شود، نمودش اینگونه است که انگار سیخی به پهلوی وارد می شود و درد تا ناحیه زیر شکم کشیده می شود، می تواند نشانه تورم یا التهاب آپاندیسیت باشد.

در حالت اول بهترین کاری که می توانید انجام دهید، گرم نگه داشتن موضع و تسکین آن با یک مسکن ساده است تا سر فرصت بتوانید به متخصص کلیه و مجاری ادرار مراجعه کنید. اما در مورد دوم، دردتان آنقدر شدید است که سریع به فکر ملاقات با پزشک و جراح عمومی بیفتید. درد آپاندیسیت را باید جدی گرفت؛ چراکه عفونت ناشی از آن می تواند حفره شکمی را آلوده و بیمار را در شرایط سختی قرار دهد.

درد کمر؛ ممکن است پس از فعالیت سخت بدنی، ورزش یا در جریان جابه جایی وسایل سنگین از ناحیه کمر احساس درد کنید، دردی که با کمی استراحت تخفیف پیدا می کند و از بین می رود. این درد ها با یک مسکن ساده فراموش می شوند، اما اگر کار خاصی انجام نداده اید و این درد سراغ تان آمده، باید کمی تامل کنید. امکان دارد به هر دلیلی و در جریان شیوه غلط زندگی با جابه جایی دیسک و فشار عصب نخاعی دچار مشکل شده باشید. این درد را گاهی خفیف و گاهی شدید تجربه می کنید، اما همیشه با آن سر و کار دارید پس نسبت به آن بی تفاوت نباشید مخصوصا اگر گهگاه با بی حسی دست یا پا نیز مواجهه می شوید. بی توجهی به این درد خطر آسیب دیدگی دائمی عصب نخاعی را به همراه خواهد آورد. در مورد کمردرد های ناشی از سبک زندگی نادرست تنها راه رعایت اصول اولیه است.

اما در مورد کمر درد های گروه دوم که با عوارضی مثل بی حسی همراه است ملاقات با پزشک چاره کار است. از طریق رادیوگرافی یا تصویربرداری ام آرآی مشخص می شود آیا دیسک از جای خود حرکت کرده یا دچار پارگی شده است. اگر کرختی بدن حاد نشود، پزشک از طریق درمان هایی، چون آب درمانی یا فیزیوتراپی به همراه تجویز دارو های ضد التهابی غیراستروئیدی مانند ایبوپروفن یا دیکلوفناک، روال درمان را پی می گیرد. اما اگر با گذشت چند ماه التهاب عصب تغییری نکرد یا حتی بدتر شد، فرد بیمار باید تحت عمل جراحی ستون فقرات قرار گیرد.

درد قفسه سینه درد یا سوزش قفسه سینه؛ این درد به طور معمول همراه فشار است، ممکن است ناشی از یک حرکت نابه جا یا مصرف غذای تند یا چرب باشد که معمولا چندان هم جدی گرفته نمی شود. این درد گاهی ناشی از اختلال در عملکرد معده و دستگاه گوارش است، اما تکرار و تداوم آن ممکن است نشانه اختلال یا ناراحتی قلبی باشد. اگر برای خود محرز است که در معرض خطر بیماری های قلبی قرار دارید، باید این موضوع را جدی بگیرید. برای نمونه اگر در خانواده تان افرادی دارید که بیماری قلبی دارند حتما با پزشک مشاوره کنید. فراموش نکنید علائم حمله قلبی در زنان خفیف تر از مردان است.

اگر به جز درد خفیف یا فشار در قفسه سینه احساس خستگی، گلو درد یا تنگی نفس هم سراغ تان آمده همین علائم کافی است تا نگران سلامت قلب تان شوید. اگر بعد از فعالیت بدنی یا ورزش احساس فشار شدید در قفسه سینه کردید و این فشار همراه با درد بود، باید بلافاصله به اورژانس اطلاع دهید. متخصص قلب و عروق، نوار قلب شما را بررسی می کند تا احتمال آسیب دیدن قلب را بررسی کرده و درمان لازم را برای تان تجویز کند. اما اگر مشکل تان از معده و دستگاه گوارش باشد، متخصص گوارش می تواند کار را برای تان ساده کند.

درد شکم؛ درد های ناحیه شکم می توانند دلایل مختلفی داشته باشند؛ گاهی ممکن است نفخ سراغ تان آمده باشد. این عارضه در زنان نسبت به مردان بیشتر شایع است. تشخیص نفخ تا حدی برای افراد ساده است درصورتی که غذای نفاخ مصرف کرده باشید بروز این درد و گاز معده طبیعی است. گاهی ممکن است دل پیچه نیز سراغ تان بیاید و همه این ها در شرایطی است که شما پرهیز های غذایی لازم را نداشته باشید. درد ناشی از قاعدگی هم از آن درد هایی است که می توانید به راحتی آن را شناسایی کنید. اما درد های شکمی وجود دارند که کمی سخت تر از شکم درد های معمولی هستند و این درد ها علاوه بر شکم ناحیه لگن خاصره را هم درگیر می کنند و با احساس خستگی، تورم و نفخ همراه هستند و گاهی تهوع، اسهال و استفراغ هم به همراه دارند.

این درد های شکمی باید نگران تان کنند. در مورد اخیر باید در سریع ترین فرصت با متخصص زنان مشورت کنید؛ شاید احتمال ابتلا به سرطان تخمدان یا رحم مطرح باشد. اگر تشخیص مشکوک باشد از طریق آزمایش یا سونوگرافی وجود تومور بررسی می شود. تشخیص زود هنگام در این مورد می تواند روند درمان را به شدت تحت تاثیر قرار دهد و در کسب نتیجه بهتر موثر باشد. در مورد نفخ و اختلالات دستگاه گوارش، متخصص گوارش می تواند بهترین راه حل ها را پیش روی تان قرار دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سردرد ها سراغ تان قفسه سینه درد هایی اما اگر درد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۷۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!

دریافت 18 MB

خبرگزاری مهر-گروه هنر-فریبرز دارایی؛ ایوب آقاخانی نویسنده و کارگردان تئاتر و نمایش‌هایی رادیویی که در فعالیت‌های رادیویی خود به سراغ آثار مطرح و تاثیرگذار ادبیات و ادبیات نمایشی جهان می‌رود و این آثار را در قالب نمایش رادیویی کارگردانی و به مخاطب ارایه می‌دهد، به سراغ رمان «بیلی بت‌گیت» ادگار لارنس دکتروف نویسنده آمریکایی رفته است.

«بیلی بت‌گیت» که روایت‌گر ورود پسری ۱۵ ساله به یک باند تبهکاری است، برنده جایزه انجمن ملی منتقدان کتاب آمریکا و جایزه پن/فاکنر برای داستان و همچنین کاندیدای دریافت جایزه ادبی پولیتزر شده است.

در سال ۱۹۹۱ و با کارگردانی رابرت بنتون فیلمی با اقتباس از رمان «بیلی بت‌گیت» ساخته و اکران شد. در این فیلم بازیگرانی چون داستین هافمن، نیکول کیدمن، استیون هیل، استیو بوشمی و بروس ویلیس به ایفای نقش پرداختند.

ایوب آقاخانی علاوه بر کارگردانی، اقتباس و تنظیم برای رادیوی نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» را بر اساس رمان دکتروف و با ترجمه احسان برکت بر عهده داشته است.

بازیگران حاضر در قسمت اول این نمایش رادیویی به ترتیب ایفای نقش عبارتند از احمد لشینی در نقش داچ شولتز، محمد شریفی مقدم در نقش میکی، هوتن شکیبا در نقش بو واینبرگ، شیرین بیده در نقش بیلی بت‌گیت، بابک داداش‌پور در نقش ایروینگ، پریسا مقتدی در نقش لولا، بهنوش ناصرپور در نقش پسربچه اول، علی زارعی در نقش پسربچه دوم، شیوا رفیعیان در نقش ربکا، محمودرضا رفیعیان در نقش هاروی پرستون.

فرشاد آذرنیا افکتور، رضا طاهری صدابردار، شهلا نیساری تهیه‌کننده، دیگر عوامل نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» هستند.

در قسمت اول نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» با مدت‌زمان ۱۹ دقیقه و ۵۰ ثانیه، ماجرا با دستگیری «بو» توسط «شولتز» آغاز می‌شود. شولتز پاهای بو را در بتن قرار داده و منتظر است تا بتن خشک شود. سپس لولا نامزد بو را می‌آورد تا شاهد اتفاقی باشد که سر بو آورده است. بیلی که پسربچه‌ای در خدمت شولتز است، با خود به این موضوع فکر می‌کند که چرا در چنین موقعیتی قرار گرفته است.

برای مشخص‌شدن چگونگی قرارگرفتن بیلی در دار و دسته شولتز، بیلی خاطرات گذشته خود را به یاد می‌آورد.

اولین لحظه آشنایی بیلی و شولتز مربوط به زمانی است که با دوستان خود مشغول بازی است. هنگام بازی خودروی شولتز از راه می‌رسد و بیلی به سمت شولتز می‌رود تا با ترفندی یک ۱۰۰ دلار از او بگیرد. وی در این کار موفق می‌شود و آرزو دارد که روزی مانند شولتز پولدار و معروف شود زیرا شولتز نیز مانند بیلی، دوران کودکی سختی داشته است.

بیلی حاضر است به هر قیمتی که شده وارد دار و دسته شولتز شود.

با هم اولین قسمت از نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» را بشنویم.

کد خبر 6092214 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • اردکان فرمانداری ویژه شد
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • دانلود شب های مافیا زودیاک فصل ۲ قسمت ۱۲ دوازدهم (قسمت 12 فصل 2 زودیاک) با حجم نیمه رایگان
  • چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • طبیعت چشم نواز ایلام در قاب مستند ایرانگرد
  • داستان شفافیت؛ قسمت اول
  • این سردردها نشانه چیست؟