Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق نتایج یک مطالعه جدید در انگلیس، ویروس کرونا در ۶ گونه مختلف رده‌بندی شده است که هر کدام دارای علائم خاص خود هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ یک مطالعه جدید از ویروس کرونا در انگلیس که بر اساس داده‌های یک برنامه ردیاب علائم انجام شده است، مشخص می‌کند بیماری کرونا دارای 6 گونه به همراه خوشه‌هایی از علائم مختلف در بدن بیماران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه خبری "cbs" نوشت، محققان "کالج کینگ" لندن داده‌های مربوط به 1600 بیمار انگلیسی و آمریکایی را که مرتباً علائم خود را در برنامه رهگیری علائم کووید19 در ماه مارس و آوریل ثبت می‌کردند، مورد مطالعه قرار دادند.

طبق این مطالعه که مورد بررسی قرار گرفته است، 6 نوع متفاوت از ویروس کووید19 وجود دارد که می‌تواند با علائم خاص خود همراه باشد.

محققان درباره هدف از این مطالعه گفتند: «این کشف به طور بالقوه می‌تواند فرصت‌های جدیدی را برای این فراهم کند که پزشکان چگونه می‌توانند معالجه را شروع کرده و پیش‌بینی کنند که چه سطحی از مراقبت‌های بیمارستانی مورد نیاز است.»

6 گونه ذکر شده در مطالعه عبارتند از:

1. آنفلوانزا بدون تب: سردرد، از بین رفتن حس بویایی، دردهای عضلانی، سرفه، گلودرد، درد قفسه سینه.

2. آنفلوانزا همراه با تب: سردرد، از بین رفتن حس بویایی، سرفه، گلو درد، کوفتگی، تب، از دست دادن اشتها.

3. بهم ریختگی دستگاه گوارش: سردرد، از بین رفتن حس بویایی، از دست دادن اشتها، اسهال، گلودرد، درد قفسه سینه.

4. سطح شدید یک: سردرد، از بین رفتن حس بویایی، سرفه، تب، کوفتگی، درد قفسه سینه، خستگی مفرط.

5. سطح شدید دو: سردرد، از دست دادن اشتها، سرفه، تب، خشکی گلو، گلو درد، درد قفسه سینه، خستگی، گیجی، درد عضلانی.

6. سطح شدید سه: سردرد، از بین رفتن اشتها، سرفه، تب، کوفتگی، گلودرد، درد قفسه سینه، خستگی، گیجی، درد عضلات، تنگی نفس، اسهال، درد شکمی.

طبق گفته محققان این مطالعه نوع اول و دوم که به آنفلوانزا تعبیر می‌شوند، دارای علائم شبیه به ویروس آنفلوآنزا بوده و تنها 4 درصد از بیماران این دو نوع احتیاح به دستگاه‌های کمک تنفسی پیدا می‌کنند.

در نوع سوم که به نوع بهم ریختگی دستگاه گوارش مشهور است، 3.3 درصد از بیماران به دستگاه‌های کمک تنفسی احتیاج پیدا می‌کنند.

محققان سه نوع دیگر ویروس را به انواع با علائم بسیار شدید تعبیر می‌کنند که بیماران این سه نوع از ویروس دارای علائم شدید بوده و بخشی از آنها به بستری در بیمارستان‌ها احتیاج پیدا می‌کنند.

محققان در مطالعه خود ذکر کرده‌اند که 8.6 درصد از بیماران "سطح شدید یک"، 10 درصد از بیماران "سطح شدید دو" و 20 درصد از بیماران "سطح شدید سه" احتیاج به دستگاه ونتیلاتور (کمک تنفسی) پیدا می‌کنند.

محققان همچنین دریافتند که تنها 16 درصد از بیماران مورد مطالعه قرار گرفته شده، دارای سه نوع نخست هستند و نیمی از بیماران دچار نوع شدید آن (سطح شدید سه) شده‌اند.

آنها توضیح دادند که بیماران در خوشه‌های شدید نیز در مقایسه با افراد سه گانه نخست، پیرتر و با سیستم ایمنی ضعیفتر به نظر می‌رسند.

دستورالعمل "قرنطینه بیماران کرونایی" توسط مرکز CDC آمریکا تغییر کردمرحله آزمایش حیوانی "نانو واکسن کرونا" به اتمام رسید!بحران کرونا در تگزاس/ بیمارستان‌ها بیماران را به خانه می‌فرستند

انتهای پیام/

R1545/P/S2,24/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "انگلیس" ویروس کرونا بیشتر بخوانید... دستورالعمل "قرنطینه بیماران کرونایی" توسط مرکز CDC آمریکا تغییر کرد خسارت ۸۵.۵ میلیارد دلاری کرونا به استرالیا/بزرگترین کسری‌ بودجه بعد از جنگ جهانی دوم قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... دستورالعمل "قرنطینه بیماران کرونایی" توسط مرکز CDC آمریکا تغییر کرد خسارت ۸۵.۵ میلیارد دلاری کرونا به استرالیا/بزرگترین کسری‌ بودجه بعد از جنگ جهانی دوم واژه های کاربردی مرتبط اخبار "انگلیس" ویروس کرونا پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی ۱ واکاوی یک سناریوپردازی؛ چرا "نرگس محمدی" با دختر و پسرش صحبت نمی‌کند؟ ۲ تعداد شهدای آتش‌نشانی تهران به ۶۰ رسید + تصاویر ۳ درگیری مرگبار ۲ زباله‌گرد به خاطر دسته سیم! ۴ باقری: راهزنی هوایی آمریکا تهدیدی جدی برای امنیت هوانوردی جهانی است ۵ آمار "سقط جنین" معادل حدود یک‎‌سوم تولدهای کل کشور است! + جدول ۶ شبکه "شاد" دکانی برای موسسات کنکوری می‌شود؟ ۷ توزیع ماسک M۷۵۰ در پادگانهای نیروی انتظامی/ مرگ ناشی از کرونا بین کارکنان وظیفه وجود نداشته است ۸ آخرین آمار کرونا در کشور/ فوت ۲۱۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته مهمترین اخبار اجتماعی گزارش | صفر تا صد جزئیات و ابهامات بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریور تلاش وزرات صمت برای فروش ماسک‌های وارداتی به وزارت بهداشت اخذ "مبلغ آبونمان یکسان" از مطب‌های کوچک و بیمارستان‌ها باعث رهاسازی زباله‌های عفونی در سطح شهر! علی باقری: به رژیم آمریکا ثابت می‌کنیم "دوران بزن درروی قضائی" هم تمام شده است مهمترین اخبار تسنیم روحانی: ایجاد دوگانه عزاداری و سلامت غلط است/مراسم های محرم با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار می شود عراق| خروج تروریست‌های آمریکایی‌ از پایگاه «بسمایه» در بغداد خوشرو: همکاری با چین راهبردی است/ شکست آمریکا در منزوی کردن ایران اولین گام مجلس یازدهم برای مبازره با جرائم اقتصادی با تدوین یک طرح+متن طرح ‌قدردانی معاون وزیر بهداشت از رعایت مطلوب دستورالعمل‌های بهداشتی در حرم رضوی / مسافرت در شرایط کنونی ‌توصیه نمی‌شود درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار انگلیس ویروس کرونا اخبار انگلیس ویروس کرونا بین رفتن حس بویایی درصد از بیماران درد قفسه سینه پیدا می کنند ویروس کرونا سطح شدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۹۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون