Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@20:14:15 GMT

شناسایی ۶ گونه از ویروس کرونا و علائم هر کدام

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۳۸۰۶

شناسایی ۶ گونه از ویروس کرونا و علائم هر کدام

طبق نتایج یک مطالعه جدید در انگلیس، ویروس کرونا در ۶ گونه مختلف رده‌بندی شده است که هر کدام دارای علائم خاص خود هستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یک مطالعه جدید از ویروس کرونا در انگلیس که بر اساس داده‌های یک برنامه ردیاب علائم انجام شده است، مشخص می‌کند بیماری کرونا دارای ۶ گونه به همراه خوشه‌هایی از علائم مختلف در بدن بیماران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه خبری "cbs" نوشت، محققان "کالج کینگ" لندن داده‌های مربوط به ۱۶۰۰ بیمار انگلیسی و آمریکایی را که مرتباً علائم خود را در برنامه رهگیری علائم کووید ۱۹ در ماه مارس و آوریل ثبت می‌کردند، مورد مطالعه قرار دادند.

طبق این مطالعه که مورد بررسی قرار گرفته است، ۶ نوع متفاوت از ویروس کووید ۱۹ وجود دارد که می‌تواند با علائم خاص خود همراه باشد.

محققان درباره هدف از این مطالعه گفتند: «این کشف به طور بالقوه می‌تواند فرصت‌های جدیدی را برای این فراهم کند که پزشکان چگونه می‌توانند معالجه را شروع کرده و پیش‌بینی کنند که چه سطحی از مراقبت‌های بیمارستانی مورد نیاز است.»

۶ گونه ذکر شده در مطالعه عبارتند از:

۱. آنفلوانزا بدون تب: سردرد، از بین رفتن حس بویایی، درد‌های عضلانی، سرفه، گلودرد، درد قفسه سینه.

۲. آنفلوانزا همراه با تب: سردرد، از بین رفتن حس بویایی، سرفه، گلو درد، کوفتگی، تب، از دست دادن اشتها.

۳. بهم ریختگی دستگاه گوارش: سردرد، از بین رفتن حس بویایی، از دست دادن اشتها، اسهال، گلودرد، درد قفسه سینه.

۴. سطح شدید یک: سردرد، از بین رفتن حس بویایی، سرفه، تب، کوفتگی، درد قفسه سینه، خستگی مفرط.

۵. سطح شدید دو: سردرد، از دست دادن اشتها، سرفه، تب، خشکی گلو، گلو درد، درد قفسه سینه، خستگی، گیجی، درد عضلانی.

۶. سطح شدید سه: سردرد، از بین رفتن اشتها، سرفه، تب، کوفتگی، گلودرد، درد قفسه سینه، خستگی، گیجی، درد عضلات، تنگی نفس، اسهال، درد شکمی.

طبق گفته محققان این مطالعه نوع اول و دوم که به آنفلوانزا تعبیر می‌شوند، دارای علائم شبیه به ویروس آنفلوآنزا بوده و تنها ۴ درصد از بیماران این دو نوع احتیاح به دستگاه‌های کمک تنفسی پیدا می‌کنند.

در نوع سوم که به نوع بهم ریختگی دستگاه گوارش مشهور است، ۳.۳ درصد از بیماران به دستگاه‌های کمک تنفسی احتیاج پیدا می‌کنند.

محققان سه نوع دیگر ویروس را به انواع با علائم بسیار شدید تعبیر می‌کنند که بیماران این سه نوع از ویروس دارای علائم شدید بوده و بخشی از آن‌ها به بستری در بیمارستان‌ها احتیاج پیدا می‌کنند.

محققان در مطالعه خود ذکر کرده‌اند که ۸.۶ درصد از بیماران "سطح شدید یک"، ۱۰ درصد از بیماران "سطح شدید دو" و ۲۰ درصد از بیماران "سطح شدید سه" احتیاج به دستگاه ونتیلاتور (کمک تنفسی) پیدا می‌کنند.

محققان همچنین دریافتند که تنها ۱۶ درصد از بیماران مورد مطالعه قرار گرفته شده، دارای سه نوع نخست هستند و نیمی از بیماران دچار نوع شدید آن (سطح شدید سه) شده‌اند.

آن‌ها توضیح دادند که بیماران در خوشه‌های شدید نیز در مقایسه با افراد سه گانه نخست، پیرتر و با سیستم ایمنی ضعیفتر به نظر می‌رسند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: علائم کرونا کووید 19 کروناویروس بین رفتن حس بویایی درصد از بیماران درد قفسه سینه پیدا می کنند سطح شدید ۶ گونه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۳۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟