Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی) دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با توجه به شیوع کرونا در ایران توجه به سردردها بیشتر و قابل پیگیرتر شده، زیرا یکی از علائم شیوع کرونا سردردهای شدید و مداوم است.

دکتر احمدآقا نگهی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به انواع سردردها افزود: سردردها انواع مختلفی دارند که شایعترین آنها سردردهای میگرنی و تنشی عصبی هستند؛ سردردها علل دیگری هم دارند که یکی از آنها تومورهای مغزی بیماری‌های تب دار مثل کووید، ترومبوزهای سینوسی مغزی و کم رسیدن اکسیژن به مغز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: سردردهایی که اخیراً ایجاد شده، سردردهایی که در ماه های گذشته شدت بیشتری پیدا کرده، سردرد هایی که تیپ آن تغییر کرده، سردرد هایی که به درمان های قبلی جواب نمی دهد و سردردهایی که با استفراغ و تاری دید و یا ضعف اندام ها همراه باشند باید حتما به پزشک مراجعه کنیم و نیاز به بررسی بیشتری دارد.

نگهی خاطرنشان کرد: بهترین وسیله و قدم اول برای تشخیص سردرد سی تی اسکن (CTS) و در بعضی موارد بنا به تشخیص پزشک به  MRI نیاز است.

وی عنوان کرد: سردرد در بچه و افراد بزرگسال که همراه با تهوع و استفراغ است؛ و یا سردردهایی با علائم نورولوژیک مثل تاری دید، ضعف اندام ها، سردردهایی که در خواب اتفاق می افتد و سردردهایی که با درمان های معمولی جواب ندهد و روز به روز شدتش بیشتر شود حتما نیاز به بررسی بیشتر و پیگیری توسط بیماران است.

متخصص مغز و اعصاب با اشاره به شایعترین سردردها بیان کرد: شایعترین سردردها سردردهای میگرنی هستند که معمولا در دهه های اول یا دوم زندگی پیش می آید. بیشترین سردردها در خانم ها شایع است که علل مختلفی مثل نور، گرما، استرس، خستگی، اختلالات خواب چه کمبود خواب و چه افزایش خواب شامل می شود.

وی اضافه کرد: سردردهای میگرنی سردردهای بلند مدتی هستند که بصورت دوره ایی بروز می کنند و  ۲ تا ۳ بار در هفته حداقل بین ۴ تا ۷۲ ساعت ادامه پیدا می کند، بعد از تشخیص سردرد میگرنی مواردی از جمله دوری از صدا، گرما و نور شدید و حتی مواد غذایی که باعث افزایش درد می شود. حتما باید رعایت شود.

نگهی ادامه داد: مواد غذایی مثل سوسیس، کالباس، توت فرنگی، نوشابه های گازدار، غذای کنسروی، شکلات، کاکائو، قهوه، گردو و مرکبات و  پنیر که احتمالا در همه بیماران مشابه نیست و باید رعایت شود و از این موارد غذایی استفاده نشود چون این نوع از مواد غذایی در تشدید سردرد تاثیر گذار است.

وی با تاکید بر تجویز هر گونه دارو برای بیماران با سردرد میگرنی اظهار کرد: باید توجه داشت که حتما دارو باید توسط پزشک تجویز شود و هر فردی بر اساس شرایط و بیماریهای زمینه ایی بر اساس سن، جنس، درمانی که پزشک برای وی در نظر می گیرد متغیر باشد لذا لازم است که درمان حتما توسط پزشک انجام شود.

متخصص مغز و اعصاب اضافه کرد: نوع دیگر سردردها سردردهای تنشی یا عصبی هستند که معمولا به صورت فشارنده است و بیمار احساس سوزش، داغی سر، سنگینی سر می کند که در دو سوم بیماری علائم افسردگی، کاهش اشتها، اختلالات خواب، کم خوابی، کم شدن حوصله وجود دارد برای سردردهای تنشی وقتی ما درمان ضد اضطراب انجام می دهیم برای بهبود علائم افسردگی بیمار دارو تجویز می گردد سردردهای بیمار نیز برطرف می شود.

نگهی در پایان خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان سردردها را نادیده نگیرید و پیگیر علت سردردهایی حتی بصورت خفیف ولی مداوم خود باشید.

انتهای پیام

تاریخ درج خبر : پنج شنبه ٢٨ مرداد ١٤٠٠  |  کد خبر : ٢٣٧٦١ | تعداد نمایش خبر : 145 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۷۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!