Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@20:55:55 GMT

آشنایی با علایم میگرن خاموش

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۹۵۴۶

آشنایی با علایم میگرن خاموش

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، میگرن یکی از بیماری های شایع در جهان است که اغلب بزرگسالان به این بیماری دچار می شوند و شایع ترین نشانه آن سردرد شدید است.

سردرد در بیماری میگرن به قدری شدید و غیر قابل تحمل است که در برخی از کشورها از جمله ایران، افرادی که به حاد ترین نوع میگرن دچار باشند، از خدمت سربازی معاف می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میگرن مکرر نیست و در مواقع خاص مانند تغییر فشار هوا، نگهدارنده‌های شیمیایی ،رنگ ها و طعم دهنده ها، ورزش شدید و... سراغ افراد می آید که در این موارد، فرد مبتلا، سه مرحله از بیماری را باید تحمل کند که به ترتیب این مراحل پیش درآمد (آئورا)، درد و پس درد نامیده می شوند.

همانطور که پیش تر اشاره شد، سردرد یکی از علایم مهم میگرن است اما نوع دیگری از این بیماری وجود دارد به نام میگرن خاموش که هیچ علایم سردردی در آن وجود ندارد و به همین دلیل نیز به میگرن خاموش معروف است.

علایم میگرن خاموش عبارت اند از اختلال گفتار، تاری دید، مشاهده مناطق تاریک در میدان بینایی، احساس سوزن سوزن در بدن، استفراغ و درد شکم که این علایم در افراد مختلف، یکسان نیستند.

یکسان نبودن علایم در میگرن خاموش به این معناست که به عنوان مثال هر فردی ممکن است به هر دلیلی به درد شکم دچار شود و ساده از کنار آن عبور کند اما همین درد شکم ممکن است نشان ابتلای فرد به میگرن خاموش باشد یعنی حتی یکی از این علایم هم پیام آور میگرن خاموش هستند.

حدود نیمی از افرادی که به میگرن مبتلا هستند، در ابتدای درگیری  میگرن خاموش بودند و اغلب هم هیچ اطلاعی از ابتلای خود به این بیماری نداشتند.

در صورتی که یک فرد به میگرن خاموش دچار باشد، می تواند از بروز آن به میگرن جلوگیری کند البته تشخیص آن پیچیده است اما راهکارهای ساده ای برای درمان دارد.

میگرن و انواع آن هیچ راه درمان همیشگی ندارند و درمان آنها فقط برای کاهش درد و جلوگیری از بروز علایم است که از انواع آن می توان به داروهای مسکن ها و داروهای پیشگرانه اشاره کرد همچنین خواب کافی در شب، یادگیری ورزش‌های مدیتیشن مانند یوگا، ماساژ چشم  و صورت و قرار دادن یخ پشت گردن می توانند تاثیر به سزایی در کاهش علایم ناشی از میگرن و میگرن خاموش داشته باشد.

پربیننده ترین زمان مناسب برای مسواک زدن ۵ راز طلایی کاهش وزن! آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۸/۲)​​ تشخیص کرونا با استفاده از یک روش شیرین دانشمندان به معجونی علیه پیری دست یافته‌ اند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: میگرن میگرن خاموش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۹۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»

حدود یک سوم افرادی که پسوریازیس دارند به آرتریت پسوریاتیک مبتلا می‌شوند. علایم ممکن است شدید بوده و به سرعت بدتر شوند یا می‌توانند خفیف باشند و طی سالیان و به آهستگی وخیم شوند.

علایم این بیماری می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

۱) درد و سفتی مفاصل: آرتریت پسوریاتیک می‌تواند این قسمت‌های بدن را تحت تاثیر قرار دهد:

- مچ پا

- زانو

- انگشتان

- انگشتان پا

- پایین کمر

همچنین احتمال سفت شدن مفاصل در اول صبح یا بعد از مدتی استراحت بیشتر است.

۲) گرمی و تورم مفاصل: همراه با درد، التهاب می‌تواند مفاصل شما را متورم کند.

۳) مشکلات ناخن: آرتریت پسوریاتیک معمولاً باعث ایجاد تغییراتی در ناخن‌ها می‌شود از جمله سوراخ شدن، شکستن یا حتی جدا شدن ناخن.

۴) درد پایین کمر: برای حدود ۲۰ درصد از افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک، التهاب باعث ایجاد مشکلاتی در مفاصل بین مهره‌ها می‌شود؛ وضعیتی به نام «اسپوندیلیت». همچنین باعث التهاب مفصل «خاجی‌تهیگاهی» می‌شود.

۵) آماس انگشت: این زمانی است که کل انگشتان دست یا پا متورم می‌شوند. علایم آماس انگشت می‌تواند به پزشکان کمک کند تا آرتریت پسوریاتیک را از آرتریت روماتوئید تشخیص دهند.

۶) مشکلات چشمی: در برخی موارد، افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک مشکلات چشمی را تجربه می‌کنند. همان فرآیند التهابی که باعث مشکلات مفصلی می‌شود می‌تواند به سایر نواحی بدن مانند چشم‌ها نیز آسیب برساند.

۷) درد پا: دو مورد از رایج‌ترین قسمت‌های بدن برای یافتن آرتریت پسوریاتیک در تاندون آشیل است که بین ماهیچه ساق پا و پاشنه یا پایین پای شما قرار دارد.

۸) درد آرنج: التهاب ناشی از آرتریت پسوریاتیک می‌تواند باعث درد در آرنج نیز شود.

۹) خستگی: حدود نیمی از افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک احساس خستگی می‌کنند که بر فعالیت‌های روزانه آنها تأثیر می‌گذارد. این وضعیت ناشی از التهاب ناشی از آرتریت پسوریاتیک است.

۱۰) مشکل در حرکت دادنِ دست و انگشتان: تورم و درد مفاصل که ممکن است با آرتریت پسوریاتیک همراه باشد، می‌تواند حتی کار‌های ساده و روزمره را سخت کند.

به گزارش «وب ام دی»، اگر هر یک از علایم بالا را دارید، به خصوص اگر پسوریازیس دارید یا در خانواده شما شایع است، با پزشک یا روماتولوژیست خود در مورد آنچه در حال وقوع است، صحبت کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • موراتا: خیلی‌ها بهتر از من بودند که حالا نیستند
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند